Joyful Friends

Toen Indy met 8 weken bij ons kwam ben ik eerst met haar op een puppycursus gegaan. Op de kampioens clubmatch van de FRC hadden wij al eens met een jachtproefje meegedaan.

Toen ze ongeveer 6 mnd was zijn wij begonnen met de jachttraining. En ze blijkt een passievol werkhondje te zijn. Met een meer ervaren voorjager dan dat ik ben, was ze vast al verder geweest maar het gaat steeds beter. Toen Indy bijna 3 jaar oud was, hebben wij meegedaan met de FRC certificaatdag in Biddinghuizen. Ik ging voor een C diploma maar schreef me in voor de B voor de ervaring. Die dag haalden wij een B certificaat, helemaal geweldig. Als ik de regels wat beter gekend had, hadden wij hogere punten gehaald maar een goede leer voor de volgende keer.

Samen met Indy heb ik verschillende workshops gevolgd en ook hebben wij meegedaan aan Hennies jachtdag. Natuurlijk trainen wij nog steeds met veel plezier en als Indy ziet dat wij de spullen pakken, staat ze al bij de deur!!! In de toekomst hoop ik workingtesten mee te doen en een KNJV diploma te halen met haar.

© Aukje Wind